Agurk- og gulrotsalat

gulrotband

Du trenger:

  • ½ agurk eller 1 snackagurk, uten kjernen
  • 1 stor gulrot
  • ½ dl eplecidereddik
  • 1 dl sukker
  • 1,5 dl vann

Så gjør du:

  • Bland sammen epleeddik, sukker og vann.
  • Bruk en ostehøvel eller aspargesskreller for å lage tynne gulrot- og agurkbånd
  • Rør ut sukkeret, og legg de tynne gulrotbåndene i blandingen. Vent litt med agurken.
  • La hvile i blandingen 1 times tid, eller natten over.
  • Agurkbåndene legger du 10 minutter før du skal servere.

Anrettes sammen med det andre du skal servere, oppå eller ved siden av.

Holder seg godt i kjøleskap 3-4 dager, i lufttett boks.

Servér til CRISPY DUCK, fisk, svin, kylling. Også kjempegodt i salat :o)

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.