Menu

Biff og pasta i kremet sennepssaus

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Biff og pasta stort

Kilde: Godt.no

Du trenger:

  • 500 g biffstrimler
  • 1rød paprika
  • 5 sjampinjonger
  • 1 boks crème fraîche eller gresk, tykk yoghurt
  • 3 dl matfløte
  • 2 ss basilikum
  • 2 ss dijonsennep
  • tagliatelle

Så gjør du:

  • Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  • Skjær paprika og sopp i strimler. Finhakk basilikum.
  • Fres biffkjøttet i stekepannen.
  • Rør inn sennepen og ha i sopp og paprika. Fres raskt på sterk varme.
  • Rør inn crème fraiche/yoghurt og fløte.
  • Krydre med frisk basilikum og smak til med salt og pepper.
  • La det hele surre i 5- 10 minutter.

Legg inn en kommentar

Polets drikketips

Uansett form og farge på pastaen så smaker den mildt og snilt, og egentlig ikke så mye. Det er tilbehøret som avgjør hvilken drikke som passer best. Her får du polets drikketips til syv klassiske pastasauser. …

Slik lager du fersk pasta

Ingen ting er som hjemmelaget, fersk pasta. Og det er enklere enn du tror. Se bare her: Du trenger, per 1 persjon:   Så gjør du: Bland kjapt det tørre, tilsett det våte. Se også …

Boeuf bourguignon = knallgod biffgryte

Verdenskjent fransk klassiker på menyen: Biffgryte fra Burgund, en rustikk, enkel og smakfull gryte! Oppskrift og foto: TV 2 Kokk: Wenche Andersen   Du trenger: Så gjør du: Tips til potetmos: Kok poteter og sellerirot …

Rotolo – Pastarull med ricotta og spinat

Pastarull kan fylles med det du måtte ønske: Spekeskinke, kokt skinke, en bolognese-saus, ulike oster og grønnsaker. Det er bare fantasien som setter grenser. Her er en vegetarversjon jeg laget med ricotta og pepper-/hvitløksurret spinat. Utrolig …

Spagetti med kylling og paprika i buljong

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Et topptips for en rekke spaghettiretter er å ta vare på litt av pastavannet. Det tilfører både smak og en litt kremet konsistens til pastaen. Foto og …