Menu

Blomkålsalat

  • Details
  • Related Items

blomkålsalat

Til 4-5 personer trenger du:

2 ss eplesidereddik
1,5-2 ss sukker
—- Røres sammen

1 pk. majones, evntuelt 50/50 av majones/rømme.
—- Bland med eddik-blandingen

1 blomkålhode (deles i små buketter)
1/2 rødløk (finnhakkes)
Blandes i majones- og eddikdressingen.

Lages gjerne litt i forveien så smakene får satt seg godt.
Pynt gjerne med litt sprø vårløk rett før servering (bare det grønne).

Klassisk, fransk løksuppe

Klassisk, fransk løksuppe lager du på under 1 time. Om du tilsetter litt hvitløk og en skvett rødvin, løfter du suppen til nye høyder. Med inspirasjon av Christopher Sjuve og Nyt Norge, får du min oppskrift. …

Mammas rundstykker

Ca. 15-20 stykker Du trenger: Så gjør du: NB! Når de fryses, ta opp 3 timer før servering. La de tine på benken i posen. Relatert