Enchiladas

Enchilladas er perfekt helgmat! Prøv denne.

Oppskrift: Meny.no

Du trenger:

  • 6 stk mais- eller hvetetortillas
  • 500 gr kjøttdeig
  • 2 dl chilimania glaze
  • 200 gr cheddar
  • 4 ss syltede jalapeños
  • 2 stk tomater
  • 2 stk vårløk
  • 1 bunt koriander
  • 1 dl rømme
  • 0,3 stk lime, saften av
  • 1 fedd hvitløk, stort
  • 2 ts tabasco
  • ½ ts sukker

Så gjør du:

  • Lag syrlig rømmedressing: Bland rømme, limejuice, hvitløk, tabasco og sukker.
  • Smak til med salt og pepper og la stå i 30 minutter.
  • Bak tortillalefser eller kjøp ferdige som du vender i en varm, tørr panne. (se egen oppskrift på matprat.no)
  • Stek kjøttdeigen og tilsett chilimania glaze.
  • Legg en god skje kjøttdeig i hver tortilla og rull sammen, men spar litt av kjøttsausen.
  • Legg lefsene i en ildfast form, etter hverandre, og hell over resten av kjøttsausen.
  •  Dryss over revet ost og bak i ovnen på 200 grader i 10 min.
  • Ta ut formen, ha på striper med tacodressing og dryss over syltede jalapeños, grovhakkede tomater, vårløk og koriander.

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.