Menu

Fiskepakke med erter, paprika, cherrytomater, vårløk og gressløksaus

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Fisk ER sunt. Sånn er det bare. Og kun fantasien setter grenser for hvordan du kan kombinere fiskesorter med herlige grønnsaker. Her er en av mine fantasier. Som kanskje inspirerer deg til å finne din?
#himlagodt #kalorifattig #utenfett

Under finner du bilder av fremgangsmåten.

Du trenger, per fiskepakke:

  • 250 gram fiskefilet, i ulike farger (torsk, steinbitt, laks)
  • 5 scampi, rå u/skall
  • 1 stilk vårløk, finsnittet
  • ¼ paprika (rød + gul)
  • 4 cherrytomater, delt i 2
  • 1 neve frosne erter
  • Salt og pepper
  • Litt god olivenolje
  • Bakepapir
  • Tilbehør: Ris eller poteter

Så gjør du:

  • Bruk ett bakepapir per pakke
  • Fordel fisken på arket og krydre med salt og pepper.
  • Fordel grønnsakene oppå fisken.
  • Ringle over litt olivenolje.
  • Pakk bakepapiret sammen og legg pakken i en ildfast form eller stekebrett.
  • Når du setter fisken inn, koker du poteter/ris.
  • Bak pakken på 200 grader i ca 20-25 minutter, til fisken såvidt faller fra hverandre.
  • Server fiskepakken sammen med ris/poteter og GRESSLØKSAUS.

ENJOY!

Her er fremgangsmåten. Klikk på bildet for å forstørre.

Gressløksaus

Persisk ris med urter og safran

Legg inn en kommentar

Fiskesuppe

Noe av det beste med en god fiskesuppe er at du kan bruke nesten hva det måtte være av ferske grønnsaker og fisk – hemmeligheten ligger i de gode råvarene. Og jo mer du gjør …

Terteskjell med rekestæsj

Du kan si hva du vil, 70- eller 80-talls. Men godt er det. Min kjære Thomas lager denne som vår hovedrett, og himlagodt er det. Koselig å være litt nostalgisk også :o)     Du …