Fiskepakke med erter, paprika, cherrytomater, vårløk og gressløksaus

Fisk ER sunt. Sånn er det bare. Og kun fantasien setter grenser for hvordan du kan kombinere fiskesorter med herlige grønnsaker. Her er en av mine fantasier. Som kanskje inspirerer deg til å finne din?
#himlagodt #kalorifattig #utenfett

Under finner du bilder av fremgangsmåten.

Du trenger, per fiskepakke:

  • 250 gram fiskefilet, i ulike farger (torsk, steinbitt, laks)
  • 5 scampi, rå u/skall
  • 1 stilk vårløk, finsnittet
  • ¼ paprika (rød + gul)
  • 4 cherrytomater, delt i 2
  • 1 neve frosne erter
  • Salt og pepper
  • Litt god olivenolje
  • Bakepapir
  • Tilbehør: Ris eller poteter

Så gjør du:

  • Bruk ett bakepapir per pakke
  • Fordel fisken på arket og krydre med salt og pepper.
  • Fordel grønnsakene oppå fisken.
  • Ringle over litt olivenolje.
  • Pakk bakepapiret sammen og legg pakken i en ildfast form eller stekebrett.
  • Når du setter fisken inn, koker du poteter/ris.
  • Bak pakken på 200 grader i ca 20-25 minutter, til fisken såvidt faller fra hverandre.
  • Server fiskepakken sammen med ris/poteter og GRESSLØKSAUS.

ENJOY!

Her er fremgangsmåten. Klikk på bildet for å forstørre.

Gressløksaus

Persisk ris med urter og safran

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: