Menu

Fylte paprika med fetakrem

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

fylte paprika med fetakrem

Inspirasjon: Wolfgang Löwenherz (kokk)

Du trenger:

  • 4 stk paprika, de lange og spisse
  • 200 g Fetaost
  • 2 ss olivenolje
  • 5 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 rød chili, finhakket (ev. 1/4 ts chilipulver)
  • 1 ts paprikapulver
  • Salt og pepper
  • Tannpirkere, til å holde «hode og kropp» sammen.

Så gjør du:

  • Skyll paprikaene, kutt av «hattene» og legg dem til side.
  • Fjern mest mulig av innmaten for hånd eller med en spiss skje.
  • Bland resten av ingrediensene i en bolle.
  • Press ostemassen inn i paprikaene med en liten skje, eller tommelen.
  • Sett «hattene» tilbake og bruk tannpirkere for å holde dem på plass.
  • Grill de fylte spisspaprikaene til de er mørkebrune på flere sider. Ostekremen vil da være smeltet på innsiden.
  • Servér gjerne med en frisk, grønn salat til.

Legg inn en kommentar

Blomkålsalat

Til 4-5 personer trenger du: 2 ss eplesidereddik 1,5-2 ss sukker —- Røres sammen 1 pk. majones, evntuelt 50/50 av majones/rømme. —- Bland med eddik-blandingen 1 blomkålhode (deles i små buketter) 1/2 rødløk (finnhakkes) Blandes i majones- …

Dukkah – Den nye dippen

Dukkah er den nye dippen, og er en mix av grovmalte nøtter, frø og krydder, opprinnelig fra Egypt. Den beste måten å nyte dukkah på, er sammen med godt, ferskt brød dyppet i litt ekstra …

Pasta all’Arrabbiata

Arrabiata betyr sint. Hovedingrediensen i denne retten er chili. Jeg ELSKER chili! Jeg ELSKER pasta. God pasta. Får du tak i Penne fra Jamie Oliver, kjøp den. Kjempegod! Denne retten fant jeg i kokeboken Viva …