Menu

Grillet hvitløksbrød med chevre og honning

  • Details
  • Related Items
Grillet hvitløksbrød med chevre lager du kjapt og serverer til blant annet suppe

Foto: myegodt.no

Grillet hvitløksbrød med chevre og honning smaker kjempegodt til suppe, som kveldssnacks og som en del av masse småretter. Her ser du hvordan du lager dem.

Du trenger:

  • Hvitløksbrød (halvstekt, frossent) eller vanlig, fersk baguette
  • Chevre
  • Honning
  • Litt spekeskinke-strimler etter ønske (valgfritt)

Så gjør du:

  • Sett ovnen på 200 grader
  • Skjær skiver av baguette eller et frossent og halvstekt hvitløksbrød.
  • Bruker du sistnevnte, skjær mens brødet er frossent.
  • Legg en skive chevre på hver brødskive på et bakbrett med bakepapir.
  • Stek til osten er gylden.
  • Ta ut toastene og legg på en serveringstallerken.
  • Drypp litt honning over, og strø litt spekeskinke over toastene.
  • Pynt med litt grønt: Finhakket bladpersille, basilikum, gressløk eller annet friskt og grønt.

 

Tomatsuppe

Alfsen kan mat! Denne suppen er så inni hampen god, kraftig og mettende at tilbehør blir nesten overflødig. Men om du allikevel vil ha det, anbefaler jeg: Hardkokte egg, KJØTTBOLLER (som fremgangsmåten her, uten tomatsausen), makaroni, …

Kjapp Focaccia

Focaccia er den type brød som passer til alt, enten det er som tilbehør til en pastarett, til grilling eller ved siden av en god salat, til dukkah eller helt alene. Focaccia smaker aller best …

Calvados-flambert kylling i kremet estragonsaus

Ikke la deg lure av et ambisiøst og luksuriøst navn på denne retten.  Poulet à la crème: Denne klassiske sauteen virker kanskje luksuriøs, men den består i bunn og grunn av forholdsvis enkle råvarer som calvados, sennep, …