Grillet hvitløksbrød med chevre og honning

Grillet hvitløksbrød med chevre lager du kjapt og serverer til blant annet suppe
Foto: myegodt.no

Grillet hvitløksbrød med chevre og honning smaker kjempegodt til suppe, som kveldssnacks og som en del av masse småretter. Her ser du hvordan du lager dem.

Du trenger:

  • Hvitløksbrød (halvstekt, frossent) eller vanlig, fersk baguette
  • Chevre
  • Honning
  • Litt spekeskinke-strimler etter ønske (valgfritt)

Så gjør du:

  • Sett ovnen på 200 grader
  • Skjær skiver av baguette eller et frossent og halvstekt hvitløksbrød.
  • Bruker du sistnevnte, skjær mens brødet er frossent.
  • Legg en skive chevre på hver brødskive på et bakbrett med bakepapir.
  • Stek til osten er gylden.
  • Ta ut toastene og legg på en serveringstallerken.
  • Drypp litt honning over, og strø litt spekeskinke over toastene.
  • Pynt med litt grønt: Finhakket bladpersille, basilikum, gressløk eller annet friskt og grønt.

 

%d bloggere liker dette: