Menu

Hasselback-kylling med spinat og ricotta

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Du trenger:

  • 2 kyllingfileter
  • 50 g spinat
  • 50 g ricotta (kan erstattes med cottage cheese eller philadelphia-ost)
  • litt revet ost
  • salt, pepper og paprikapulver

Stekes på 200 grader i 25-30 minutter.

Server for eksempel med en frisk salat og godt brød.

Legg inn en kommentar

Pizza!!! á la Gennaro

Tips:  Sett deigen kvelden før, bruk kaldt vann og la heve over natten i kjøleskap. Da har du ferdig hevet pizzadeig når du kommer hjem fra jobb, og det er bare å kjevle ut. Du …

Tom Kha Gai

Høstens mest spennende rett! Vi har brukt den som forrett og som innhold på meze-bordet. Servert i snapsglass, uten kyllingbiter. Det gikk ned på høykant! …Har du mer?   Tone Løken (2015) Foto og oppskrift: Tinas …

Waldorfsalat

Waldorfsalat er et must til nyttårskalkunen, men smaker også kjempegodt til juleskinke, påskeskinke og sommerskinke, kylling og grillet svinefilet. Det tar bare 15 minutter å lage en hjemmelaget versjon. Og det er verdt hvert minutt …