Menu

Hasselback-kylling med spinat og ricotta

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Du trenger:

  • 2 kyllingfileter
  • 50 g spinat
  • 50 g ricotta (kan erstattes med cottage cheese eller philadelphia-ost)
  • litt revet ost
  • salt, pepper og paprikapulver

Stekes på 200 grader i 25-30 minutter.

Server for eksempel med en frisk salat og godt brød.

Legg inn en kommentar

Pizza!!! á la Gennaro

Tips:  Sett deigen kvelden før, bruk kaldt vann og la heve over natten i kjøleskap. Da har du ferdig hevet pizzadeig når du kommer hjem fra jobb, og det er bare å kjevle ut. Du …

Tandoori Chicken med cheddar, koriander og chili

Kylling er kanskje verdens mest populære ingrediens, trolig fordi den kan spises av alle, uansett religion. Mange land har nettopp denne råvaren som hovedingrediens i mange av sine mest kjente retter: Coq au vin i …