Menu

Himlagod potetstappe

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Gjør potetstappe om til en fest. Her kan du bruke hva du måtte ønske av grønnsaker, men her kommer min variant med spinat og basilikum.

Inspirert av: Meny.no (foto)

Du trenger:

  • 200 gr spinat eller grønnkål
  • 5 stk poteter , mellomstore
  • 1 stk hvitløksfedd , finhakkede
  • 2 stk vårløk , finstrimlet
  • 1,5 dl melk
  • 2 ss olivenolje
  • 100 gr små tomater , som cherrytomater, dulcita eller juanita
  • frisk basilikum

Så gjør du:

  • Skrell potetene og del dem i fire.
  • Kok møre i usaltet vann.
  • Hell av vannet og damp potetene godt.
  • Tilsett melk og olivenolje og mos med en potetmoser. NB! Ikke bruk stavmikser. Da blir mosen seig. 
  • Smak til med salt og pepper.
  • Fres spinat sammen med finhakket hvitløk og vårløk til det faller sammen.
  • Tilsett den stekte spinaten til potetstappen sammen med finhakket frisk basilikum etter smak, og bland godt sammen.
  • Server til fisk, pølser, kjøttboller etc.

Enjoy!

Har du laget for mye potetstappe?
Lag en variant av pommes dutchesse. Herlige poteter som forvandler en kjedelig potetmiddag til 4-stjerners middag på få minutter og enkle grep.
#vikastervelikkematgjørvivel

Pommes Dutchesse – Grevinnepoteter

Legg inn en kommentar

Grove pølser med grønn potetmos og bakte tomater

Prøv grove og smaksrike pølser med høyt kjøttinnhold sammen med grønn potetstappe iblandet spinat eller grønnkål. En litt sunnere pølsemiddag. Oppskrift: Meny.no Du trenger: Så gjør du: Har du laget for mye potetstappe? Lag en variant …