Menu

Hjemmelaget rødkål

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Du trenger:

  • 750 g rødkål
  • 2 stk eple
  • 1 ts salt
  • 2 ½ dl kjøttkraft
  • 2 ts eddik, 7 %
  • 2 ts sukker
  • 1 hel kanelstang
  • 2 hele stjerneanis

Så gjør du:

  • Snitt kål fint og skjær eple i båter.
  • Legg kål og epler lagvis sammen med salt i en kjele.
  • Ha oppi kanelstang og stjerneanis (fjernes før servering)
  • Tilsett kjøttkraft og eddik. Kok opp og la det trekke i ca. 45 minutter.
  • Rør godt innimellom og smak til med sukker mot slutten.

TIPS:
Rør eventuelt inn litt fett fra juleribba før servering, det gir en ekstra god smak. Et par spiseskjeer ripsgelè gjør også susen.

Legg inn en kommentar