Hjemmelaget sjokoladepudding

Foto: Tine.no
Foto: Tine.no

Oppskrift og fremgangsmåte: TINE.no

Du trenger:

  • 4 stk Gelatinplater
  • 3 dl Helmelk
  • 3 dl Kremfløte
  • 1 dl Sukker
  • 200 g Dronningens kokesjokolade

Så gjør du:

  • Bløtlegg gelatin i kaldt vann i 5 minutter.
  • Kok opp melk, fløte og sukker under omrøring til sukkeret er oppløst.
  • Ta kjelen av varmen og rør inn hakket sjokolade til den er helt smeltet.
  • Klem vannet godt ut av gelatinplatene som nå er helt myke og rør ut i sjokoladeblandingen til en glatt røre.
  • Hell over i en stor form og la stå i kjøleskapet til stiv, ca. 2 timer.
  • Servér med vaniljesaus, pisket krem og bær.

Serveres med:

%d bloggere liker dette: