Menu

Hot kyllinggryte

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Hot (valgfritt) og smaksrik kyllinggryte har en spennende miks av krydder. Perfekt til både hverdags og helg.

Oppskrift: TINE.no

Du trenger:
2½ dl ukokt ris (kokes i 5 dl vann)
ts smør eller litt olje – smeltes
4 kyllingfileter i biter
3 gulrøtter – raspet
½ ss tomatpuré
1ts salt
2 hvitløksfedd
1ts ingefær (gjerne frisk om du har)
1ts garam masala (krydder kjøpt i innvandrer-butikker)
1ts gurkemeie
1ts chili
½ dl vann
dl (Lett) Crème Fraîche 18 % eller yogurt
ss frisk koriander (alternativt bladpersille)

Så gjør du: Se video (øverst)

Legg inn en kommentar

Kyllingpakke med paprika og spinatris

Bak kylling i bakepapir. Når du åpner pakken, har du beholdt alle næringsstoffene. Og du kan bare nyte de herlige smakene :o) Servér gjerne med hjemmelaget BRETAGNESAUS eller annen saus etter ønske. Du trenger: Så gjør du: …

Tandoori Chicken med cheddar, koriander og chili

Kylling er kanskje verdens mest populære ingrediens, trolig fordi den kan spises av alle, uansett religion. Mange land har nettopp denne råvaren som hovedingrediens i mange av sine mest kjente retter: Coq au vin i …

Marokkansk kyllingtagine med aprikoser

Mange marokkanske retter er smakssatt med milde, fine krydderblandinger, ofte blandet på bestilling av gjesten. I denne retten bruker jeg safran, men om du ikke har det, dobler du mengden paprikapulver for å gi fuglen …

Kylling i mango-, appelsin- og chilisaus

Varmende og velsmakende kylling på indisk vis! Enjoy! Oppskrift: tv2.no Kokk: Wenche Andersen Du trenger: Så gjør du: Servering: Dryss over finsnittet slangeagurk i tynne strimler, finhakket rød chili, finsnittet rødløk (kan gjerne ligge i …

Calvados-flambert kylling i kremet estragonsaus

Ikke la deg lure av et ambisiøst og luksuriøst navn på denne retten.  Poulet à la crème: Denne klassiske sauteen virker kanskje luksuriøs, men den består i bunn og grunn av forholdsvis enkle råvarer som calvados, sennep, …