Menu

Miniknekkebrød med røkelaks

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Denne forretten lager du med rømme, røkelaks og gressløk.

Kilde og foto: Klikk.no
Kokk: Christopher Sjuve

Du trenger:

  • kjeks eller små knekkebrød
  • 4 skiver røkelaks
  • 3 ss majones
  • 2 ss rømme
  • gressløk
  • sitronsaft

Så gjør du:

  • Hakk røkelaksen. Bland dem med majones og rømme. Smak til med litt sitronsaft.
  • Rett før servering, legg en teskje av blandingen på små, salte kjeks.
  • Dryss over finhakket gressløk.

NB! Brødet blir blødt om du legger det på for lang tid i forveien

Legg inn en kommentar

Buerre blanc

  Oppskrift og inspirasjon: Kokketeateret, Støtvig Hotel, Larkollen Du trenger: Så gjør du: TIPS! Eddik-basen kan benyttes til alle smørbaserte sauser, og passer til fisk og skalldyr. Husk at sausen blir syrlig, dette må du …

Polets drikketips

Uansett form og farge på pastaen så smaker den mildt og snilt, og egentlig ikke så mye. Det er tilbehøret som avgjør hvilken drikke som passer best. Her får du polets drikketips til syv klassiske pastasauser. …