Kyllingpakke med paprika og spinatris

Bak kylling i bakepapir. Når du åpner pakken, har du beholdt alle næringsstoffene. Og du kan bare nyte de herlige smakene :o)

Servér gjerne med hjemmelaget BRETAGNESAUS eller annen saus etter ønske.

Du trenger:

  • 2 store kyllingfilter
  • 1 fedd hvitløk, delt i 2 på langs
  • 1 fedd hvitløk, helt, men skrelt og tredd på en gaffel
  • 1 rød paprika, skåret i staver
  • 1 gul/oransje paprika, skåret i staver
  • 1 vårløk, snittet på langs så den blir like lang som paprikaene
  • 1 rødløk, i båter
  • Salt og pepper
  • Bakepapir
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 never fersk spinat
  • Parmesan

Så gjør du:

  • Sett ovnen på 200 grader.
  • Skjær kyllingen på langs, nesten igjennom.
  • Gni innsiden av kyllingfileten inn med hvitløk på alle kanter.
  • Legg grønnsakene inn i kyllingfileten.
  • Pakk hver kyllingfilet godt inn i bakepapir og brett godt sammen for å holde på fuktigheten.
  • Bakes midt i ovnen i ca. 20-30 minutter. Sjekk at kyllingen er ferdig før du tar den ut.
  • Kok ris som anvist på pakken.
  • Varm olje i en stekepanne.
  • Ta gaffelen med hvitløken tredd på og gni litt inn i pannen.
  • Tilsett spinatbladene og surr lett til spinaten faller lett sammen
  • Når risen er ferdigkokt, tilsetter du spinaten i riskjelen.
  • Dryss over litt nykvernet pepper.
  • Servér kyllingpakkene på tallerken, så den gode saften ikke går til spille.
  • Servér med spinatrisen.
  • Strø over litt revet parmesan eller server med PARMESANCHIPS
  • Enjoy!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: