Menu

Lakselasagne med frisk salat og parmesan

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Lakselasagne

Du trenger:

  • 8 plater lasagneplater
  • 2 ss hvetemel
  • 1 ss smør
  • 5 dl melk
  • 150 g Norzola
  • 100 g Jarlsberg, revet
  • 600 g laksefilet
  • 1 ts soyasaus
  • 2 ss bladpersille
  • Fersk parmesan

Så gjør du:

  • Lag hvit saus av mel, smør og melk der du tilsetter smuldret norzola og halvparten av den revne Jarlsbergosten. La osten smelte i sausen under røring.
  • Smør litt soyasaus på fiskefiletene.
  • Ha ostesaus, lasagneplater og laksefileter lagvis i en smurt form. Det øverste laget skal være saus.
  • Dryss på resten av Jarlsbergosten og sett i stekeovn på 200 grader i ca. 40 minutter.
  • Server lakselasagne med en frisk salat til.
  • Dryss revet parmesan over lasagnen og salaten.

Servér gjerne med en hvitløks-baguette eller en nybakt FOCACCIA.

Legg inn en kommentar

Slik lager du fersk pasta

Ingen ting er som hjemmelaget, fersk pasta. Og det er enklere enn du tror. Se bare her: Du trenger, per 1 persjon:   Så gjør du: Bland kjapt det tørre, tilsett det våte. Se også …

Pasta ai quattro formaggi

Enklere pastarett kan vel knappt lages. Bruk gjerne de ostene du har i kjøleskapet. Kanskje har du noen skalker du vil bli kvitt? Supert om du har litt blåskimmelost og parmesan. Alle typer pasta passer …

Carbonara

Pasta carbonara er en enkel og smaksrik italiensk klassiker, som kan serveres på mange måter: Med egg i sausen, med eggeplomme ved siden av. Her er min favoritt! Du trenger: Så gjør du: ENJOY! Relatert

Polets drikketips

Uansett form og farge på pastaen så smaker den mildt og snilt, og egentlig ikke så mye. Det er tilbehøret som avgjør hvilken drikke som passer best. Her får du polets drikketips til syv klassiske pastasauser. …