Maiskolber: Koketips som setter prikken over i’en

Foto: Pixabay.com

Tips fra: TipHero 

Lyst på noe lettvint? Kokte eller grillede maiskolber er noe de fleste kan sette tennene i. Og med å tilsette litt melk og smør i kokevannet, løfter du maisen til nye høyder, skal vi tro TipHero.

 

KOKTE MAISKOLBER

  • Del maiskolbene i ønsket størrelse.
  • Ha mais og vann i en kjele, kok opp.
  • Når dette koker, tilsetter du 2,5 dl melk og 50 g smør.
  • La koke i 8 minutter.
  • Slå vannet av.
  • Servér med salt og pepper, eller ha det som tilbehør til grillmaten.

 

GRILLEDE MAISKOLBER

  • Del maiskolbene i ønsket størrelse.
  • Ta et stort stykke aluminiumsfolie og pakk inn alle i en haug.
  • Legg på smørklatter rundt om.
  • Pakk godt sammen, slik at den blir så tett som mulig.
  • Grill i ca. 10 minutter.
  • Servér med salt og pepper, eller ha det som tilbehør til grillmaten.

ENJOY!

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.