Menu

Marokkansk potetsalat med hint av chili

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Marokkansk potetsalat lite

Inspirasjon: Meny.no

Du trenger:

  • Poteter, i biter
  • Gulrøtter, i biter
  • Grønn asparges, i biter
  • —–eventuelt bruk sesongens grønnsaker—–
  • 4 ss olivenolje
  • 3 ss hvitvinseddik
  • 2 ss flytende honning
  • 2 ss koriander, finhakket (kan byttes ut med bladpersille)
  • 2 ss peppermynte, finhakket
  • 2-3 vårløk, finsnittet
  • ½ – 1 rød chili, i ringer
  • 1 dl mandler, skivet, til pynt helt til slutt

Så gjør du:

  • Kok poteter og gulrøtter møre, avkjøl litt.
  • Mens dette koker, lag dressingen.
  • Bland alle ingrediensene i dressingen.
  • Vend grønnsakene i dressingen mens de fremdeles er litt varme. Da trekker de til seg de deilige smakene.
  • Sett til side, om de skal stå lenge, dekk til og sett i kjøleskap.
  • Kan med hell lages flere timer i forveien.
  • Rett før servering, dryss over skivede mandler.

Servér til grillmat, biff, svin og fisk, røkt jule- påske eller sommerskinke eller rett og slett som en del av et meze-bord.

Enjoy!

Legg inn en kommentar