Menu

Ovnsbakt torsk med semi tørket tomat

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

I denne oppskriften blir torsken ovnsbakt og gratinert med ost og sennep. Og som alltid er tomat en perfekt kombinasjon, og glimrende følge til hvit fisk.

Oppskrift og foto: godfisk.no

Du trenger:

  • 800 g  torskefilet, uten skinn og bein 
  • 100 g  ost, vellagret 
  • 1 ss  sennep, grov 
  • 2 ss  matfløte 
  • 2 ss  gressløk, frisk (eller dill)
  • salt og pepper 

Så gjør du:

  • Sett stekeovnen på 180 °C.
  • Skjær torsken i serveringsstykker og legg dem i en smurt ildfast form.
  • Dryss på salt og pepper.
  • Riv ost og bland sammen med sennep, matfløte og finhakket gressløk/dill, og fordel blandingen på torsken.
  • Stek torsken i stekeovnen i ca. 15 minutter.

Serveres med: SEMITØRKET TOMATris/pasta/poteter

Ovnsbakt torsk stor

Legg inn en kommentar

Pannestekt skrei i appelsin- og chilisaus

Tid for skrei! Skrei er en klassiker på middagsbordet om vinteren. Med en smaksrik appelsinsaus, brokkoli og god spekeskinke løftes retten til et helt nytt nivå. Prøv denne! Du vil ikke angre :o) Oppskrift og foto: …

Fiskesuppe

Noe av det beste med en god fiskesuppe er at du kan bruke nesten hva det måtte være av ferske grønnsaker og fisk – hemmeligheten ligger i de gode råvarene. Og jo mer du gjør …