Menu

Ovnsbakt torsk med semi tørket tomat

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

I denne oppskriften blir torsken ovnsbakt og gratinert med ost og sennep. Og som alltid er tomat en perfekt kombinasjon, og glimrende følge til hvit fisk.

Oppskrift og foto: godfisk.no

Du trenger:

  • 800 g  torskefilet, uten skinn og bein 
  • 100 g  ost, vellagret 
  • 1 ss  sennep, grov 
  • 2 ss  matfløte 
  • 2 ss  gressløk, frisk (eller dill)
  • salt og pepper 

Så gjør du:

  • Sett stekeovnen på 180 °C.
  • Skjær torsken i serveringsstykker og legg dem i en smurt ildfast form.
  • Dryss på salt og pepper.
  • Riv ost og bland sammen med sennep, matfløte og finhakket gressløk/dill, og fordel blandingen på torsken.
  • Stek torsken i stekeovnen i ca. 15 minutter.

Serveres med: SEMITØRKET TOMATris/pasta/poteter

Ovnsbakt torsk stor

Legg inn en kommentar

Terteskjell med rekestæsj

Du kan si hva du vil, 70- eller 80-talls. Men godt er det. Min kjære Thomas lager denne som vår hovedrett, og himlagodt er det. Koselig å være litt nostalgisk også :o)     Du …

Fiskesuppe

Noe av det beste med en god fiskesuppe er at du kan bruke nesten hva det måtte være av ferske grønnsaker og fisk – hemmeligheten ligger i de gode råvarene. Og jo mer du gjør …