Menu

Pannestekt laks med blomkålsstappe og dillsky

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Rask og god hverdagsmat hvor poteter fra gårsdagens middag kan brukes!
Eller velg ris til. Skikkelig god ris :o)

Foto og oppskrift: KIWI

Du trenger:

  • 4 fileter  laks
  • 1  blomkål
  • Muskat, revet
  • Salt
  • Hvit pepper
  • 1 neve  dill
  • 3 dl melk
  • 1 ss nøytral olje

Så gjør du:

  • Kok blomkålen i vann.
    Vil du ha mer smak, kan du godt bruke litt buljong. Kok til den er myk, men ikke overkokt. Da forsvinner vitaminene.
  • Hell av vannet.
  • Mos blomkålen med en rotmoser eller gaffel. Den skal være grov og litt hard.
  • Smak til med salt, hvit pepper og litt muskat.
  • Stek laksen i panne med litt olje eller smør. Ca. 3 min på hver side.
  • Ta fisken ut av pannen og hell i melken.
  • Gi den et kjapt oppkok slik at fiskesmaken i pannen blander seg med melken.
  • Tilsett dill og evt. litt salt.
  • Server med blomkålstappe og STEKT RIS.

Legg inn en kommentar

Pannestekt skrei i appelsin- og chilisaus

Tid for skrei! Skrei er en klassiker på middagsbordet om vinteren. Med en smaksrik appelsinsaus, brokkoli og god spekeskinke løftes retten til et helt nytt nivå. Prøv denne! Du vil ikke angre :o) Oppskrift og foto: …

Ovnsbakt torsk med semi tørket tomat

I denne oppskriften blir torsken ovnsbakt og gratinert med ost og sennep. Og som alltid er tomat en perfekt kombinasjon, og glimrende følge til hvit fisk. Oppskrift og foto: godfisk.no Du trenger: Så gjør du: …