Menu

Pannestekt sandwich

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

pannestekt sandwichVil du ha noe annet til lunch enn en vanlig brødskive?
Prøv en pannestekt sandwich!

Inspirert av: MatPrat (foto)

Du trenger (per sandwich):

  • 1 ss olivenolje til steking
  • 2 skiver loff eller brød
  • 1 fedd hvitløk, knust og presset ned med et knivblad
  • 1 kvast timian, om du har
  • 1 stk salatblad
  • 1 tomatskive
  • Grovkvernet pepper
  • Ønsket pålegg, se forslag forslag nederst.

Så gjør du:

  • Ha hvitløk og timiankvast i en panne og fres den med litt olivenolje for å smakssette oljen.
  • Legg loffskivene i pannen og stek dem på begge sider.
  • Ta skivene ut av pannen.
  • Fres ønsket pålegg raskt i pannen og fordel dette på den ene
    loffskiven over salatbladene.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Legg de den andre loffskiven på toppen.
  • Skjær sandwichene skrått i to.
  • Spis mens den er varme. Enjoy!

Påleggskombinasjoner:

  • Pierre: Brie & Spekeskinke, salatblad og agurkskiver
  • Zorbas: Feta & Salami, spinatblad, tomat og oregano
  • Roberto: Gulost og røkt skinke, salatblad, paprika og grønn pesto
  • Claus: Bacon og leverpostei, salatblad og sylteagurk
  • Svenne: Skivet kyllingbryst og pesto, salatblad og ristede pinjekjerner 
  • Ola: Røkt laks og eggerøre (ikke stek laksen, da blir den som kokt)
  • Det er bare fantasien som setter grenser….

Legg inn en kommentar