Menu

Parmesan-chips

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

parmesanchips

 

Parmesan-chips er kjempegodt tilbehør til det meste, eller bare som snacks til et godt glass vin.

Du trenger, til 10-12 chips:

  • 2 dl parmesan, finrevet

Så gjør du:

  • Sett ovnen på 200 grader
  • Legg 1 ss med parmesan på et bakepapir i en haug og fyll brettet.
  • Sørg for at det er god avstand mellom hver ostehaug da disse smelter utover.
  • Stek i ovn til de er lett gyldne, ca. 5 minutter.
  • Avkjøl chipsen side om side på rist så de blir sprø og fine.
  • Servér

 

Legg inn en kommentar

Parmesan- og urtekjeks

  Parmesankjeks er utrolig enkelt å lage. Jeg smakte disse hos søsteren min en jul, som en appetizer sammen med en deilig gløgg. Kjempegodt også til te, rødvin eller hva du måtte ønske. Du trenger …

Kjapt, sunt og godt potetgull i mikro

Ikke visste jeg at det gikk ann å lage potetgull uten fett. Også i mikro!!! Godt det var andre som visste det. Dette må jeg bare dele. Poteter jeg har prøvd: Mandelpoteter og Amaldine, og synes manedlpoteten …

Pizza!!! á la Gennaro

Tips:  Sett deigen kvelden før, bruk kaldt vann og la heve over natten i kjøleskap. Da har du ferdig hevet pizzadeig når du kommer hjem fra jobb, og det er bare å kjevle ut. Du …