Menu

Piementos de Padrón med havssalt

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Chili Padrone stort

Du trenger:

  • 200 g chili padrone
  • nøytral olje til steking
  • havsalt

Så gjør du:

  1. Legg chiliene i litt kaldt vann en times tid før du steker dem (hvis du har tid)
  2. Stek chiliene på høy varme i olje, ca 1 minutt.
  3. Kryddre rikelig med havsalt.
  4. Legg på kjøkkenpapir et par minutter og la oljen renne litt av.
  5. Serveres rykende varme på meze-bordet.

Enjoy!

Legg inn en kommentar

Klassisk, fransk løksuppe

Klassisk, fransk løksuppe lager du på under 1 time. Om du tilsetter litt hvitløk og en skvett rødvin, løfter du suppen til nye høyder. Med inspirasjon av Christopher Sjuve og Nyt Norge, får du min oppskrift. …

Blomkålsalat

Til 4-5 personer trenger du: 2 ss eplesidereddik 1,5-2 ss sukker —- Røres sammen 1 pk. majones, evntuelt 50/50 av majones/rømme. —- Bland med eddik-blandingen 1 blomkålhode (deles i små buketter) 1/2 rødløk (finnhakkes) Blandes i majones- …