Menu

Pommes Dutchesse – Grevinnepoteter

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Du trenger (til 4 personer):

  • 8 stk poteter (skrelles)
  • 3 stk eggeplommer
  • salt og nykvernet pepper
  • 4 ss smør

Så gjør du:

  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Legg bakepapir på et stekebrett.
  • Kok de skrelte potetene møre i usaltet vann.
  • Mos dem med smør, eggeplommer, litt salt og pepper.
    Du kan også ha i litt muskat. Mos dem så lite du klarer
    (for å unngå at det blir seigt).
  • Ha potetene i en sprøytepose.
    Bruk den toppen du har, men det er best om den ikke er for liten.
  • Sprøyt ut topper på stekebrettet som vist på bildet.
  • Stek dem i omtrent 20 minutter eller når de begynner å få litt farge.
  • Strø litt grønt over: Finhakket bladpersille etc.

Enjoy!

 

Legg inn en kommentar