Bakte potetstaver med hvitløk, paprika og parmesan

Videoen er dessverre ikke lenger tilgjengelig.

Du trenger:

  • 3 store poteter skjæres i staver
  • 4 ss olivenolje
  • 2,5 dl parmesan rives
  • 2 ts paprikapulver
  • 2 ts italiensk krydder
  • 2 ts hvitløkspulver

Så gjør du:

  • Skjær potetene i lange, slanke staver (behold skallet på)
  • Legg i en bolle
  • Hell over 4 ss olivenolje
  • Bland det tørre krydderet godt, i egen bolle
  • Hell krydderblandingen over i bollen med potet og olivenolje.
  • Bland godt.
  • Legg potetene utover en stor langpanne kledd med sølvfolie/bakepapir
  • Legg potetene side om side og ikke oppå hverandre.
  • Stek på 200 grader i ca. 40 minutter eller til de er gyldne.

Serveres med KETCHUP, ailoli eller vanlig majones.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: