Menu

Bakte potetstaver med hvitløk, paprika og parmesan

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Videoen er dessverre ikke lenger tilgjengelig.

Du trenger:

  • 3 store poteter skjæres i staver
  • 4 ss olivenolje
  • 2,5 dl parmesan rives
  • 2 ts paprikapulver
  • 2 ts italiensk krydder
  • 2 ts hvitløkspulver

Så gjør du:

  • Skjær potetene i lange, slanke staver (behold skallet på)
  • Legg i en bolle
  • Hell over 4 ss olivenolje
  • Bland det tørre krydderet godt, i egen bolle
  • Hell krydderblandingen over i bollen med potet og olivenolje.
  • Bland godt.
  • Legg potetene utover en stor langpanne kledd med sølvfolie/bakepapir
  • Legg potetene side om side og ikke oppå hverandre.
  • Stek på 200 grader i ca. 40 minutter eller til de er gyldne.


Serveres med KETCHUP, ailoli eller vanlig majones.

Legg inn en kommentar

Patatas Bravas

Patatas bravas er kanskje den mest populære, spanske retten. Denne oppskriften har jeg fått av én av to bonusdøtre: Carina! Hun laget dette til oss, en sommer vi tok turen over fjellene for å feire hennes …

Dillpoteter

Du trenger: 12 små nypoteter olivenolje salt og pepper frisk dill Så gjør du: Potetene lager du ved å koke de til de begynner å bli møre, helle av vannet og legge de i en …