Bakte potetstaver med hvitløk, paprika og parmesan

Videoen er dessverre ikke lenger tilgjengelig.

Du trenger:

  • 3 store poteter skjæres i staver
  • 4 ss olivenolje
  • 2,5 dl parmesan rives
  • 2 ts paprikapulver
  • 2 ts italiensk krydder
  • 2 ts hvitløkspulver

Så gjør du:

  • Skjær potetene i lange, slanke staver (behold skallet på)
  • Legg i en bolle
  • Hell over 4 ss olivenolje
  • Bland det tørre krydderet godt, i egen bolle
  • Hell krydderblandingen over i bollen med potet og olivenolje.
  • Bland godt.
  • Legg potetene utover en stor langpanne kledd med sølvfolie/bakepapir
  • Legg potetene side om side og ikke oppå hverandre.
  • Stek på 200 grader i ca. 40 minutter eller til de er gyldne.

Serveres med KETCHUP, ailoli eller vanlig majones.

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.