Menu

Purreløksaus – Lag sausen selv!

  • Details
  • Related Items

Purreløk

Denne sausen er en vinner; den gjør seg nesten selv og smaker herlig både til kylling, svin og fisk. Egentlig vel så mye tilbehør som saus.

Source: Godt.no

Champagne-saus

For helt spesielle anledninger kan valg av saus avgjøre hva du skal servere. Sånn som den gangen da jeg ble sittende og bla i kokebok om sauser, skrevet av den franske kokken Michel Roux, og …

Eggesaus til fisk

Du trenger: Så gjør du: Passer til all type fisk: Laks, kveite, torsk etc. Har du laget for mye saus? Bruk den som en deilig restemiddag med pasta og fisk- og skalldyrrester, da vel :o) …

Bretagne kyllingsaus – Lag sausen selv!

myegodt.no ble inspirert av: LCHF-bloggen Det er som oftest unødvendig å kjøpe halvfabrikata-sauser. Selv liker jeg veldig godt Bretagne Kyllingsaus, og fant denne oppskriften på nett. Etter at du har prøvd denne, kjøper du ikke sausen …

Hollandaisesaus lager du selv på 1-2-3

Hollandaise-saus er kjempegodt og det er enklere enn du tror å lage den selv. Du severer gjerne sausen til for eksempel asparges og andre dampede eller bakte grønnsaker som nykål, eller til røkt laks, grillet kamskjell, …