Menu

Raita

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Til indiske retter, serveres det alltid mye tilbehør. Som raita, for eksempel.

Her har jeg funnet en som er virkelig god, og svært enkel å lage.

Du trenger:

  • 250 gram gresk yoghurt
  • 1 plommetomat, i bittesmå terninger
  • ¼ agurk, i små terninger
  • ¼ rødløk, i bittesmå terninger
  • Frisk koriander, finhakket
  • Salt og pepper

Så gjør du:

  • Bland alt godt sammen.
  • Smak til med salt og pepper.
  • La stå i kjøleskap et par timer så smakene får satt seg (om du har tid)
  • Pynt med finsnittet koriander på toppen, rett før servering.

Passer utmerket til for eksempel INDISKE RETTER og NAN-BRØD

 

Legg inn en kommentar

Chicken Tikka Masala

– Dette er det beste jeg har smakt! Noen sinne!!! (Lars Fredrik, 10 år)   Inspirasjon: NRK  Kokk: Niru Kumra Når jeg spiser på indisk restaurant, bestiller jeg alltid chicken tikka masala. Fordi jeg elsker …

Mangochutney: Lag den selv!

Til indiske retter, serveres det alltid mye tilbehør. Som mangochutney, for eksempel. Her har jeg funnet en fra NRK/mat som er virkelig god, og svært enkel å lage. Du trenger: Så gjør du: Passer utmerket …

Nanbrød

Nan-brød er «et must» i det indiske kjøkken, men smaker godt til alle retter uansett hva du spiser. Du velger selv om du vil ha urter og krydder strødd oppå brødet. Helt naturell smaker også …

Chicken Korma

Kilde: Jamie Oliver – Forums Du trenger: Dagen før servering gjør du: Samme dag du skal servere, gjør du: Servér med NAN-BRØD og basmati-ris, gjerne kokt med en kanelstang og safran. ENJOY!   Relatert

Kylling i mango-, appelsin- og chilisaus

Varmende og velsmakende kylling på indisk vis! Enjoy! Oppskrift: tv2.no Kokk: Wenche Andersen Du trenger: Så gjør du: Servering: Dryss over finsnittet slangeagurk i tynne strimler, finhakket rød chili, finsnittet rødløk (kan gjerne ligge i …