Spaghetti alla caprese

Spaghetti alla caprese

Du trenger:

  • 400 gr spaghetti
  • 6 tomater
  • 250 gr mozzarella
  • 2 fedd hvitkløk, hele, men presset ned for å få ut mest mulig smak
  • basilikum
  • oregano
  • olivenolje, ekstra virgin
  • salt
  • pepper
  • peperoncino eller rød chili, finhakket

Så gjør du:

  • Skold tomatene, fjern skallet og kjærnen.
  • Finhakk deretter selve tomatkjøttet.
  • Varm oljen i en kjele.
  • Fres presset hvitløk og finhakket peperoncino/chili.
  • Ta ut hvitløken og rør i tomatene.
  • Kok på svak varme i ca 10 minutter.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Kok spaghetti i rikelig, saltet vann, hell av vannet og ha pastaen i sausen.
  • Ha i mozzarella som du har skåret i biter, og bland godt.
  • Strø oregano over.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: