Menu

Spaghetti alla caprese

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Spaghetti alla caprese

Du trenger:

  • 400 gr spaghetti
  • 6 tomater
  • 250 gr mozzarella
  • 2 fedd hvitkløk, hele, men presset ned for å få ut mest mulig smak
  • basilikum
  • oregano
  • olivenolje, ekstra virgin
  • salt
  • pepper
  • peperoncino eller rød chili, finhakket

Så gjør du:

  • Skold tomatene, fjern skallet og kjærnen.
  • Finhakk deretter selve tomatkjøttet.
  • Varm oljen i en kjele.
  • Fres presset hvitløk og finhakket peperoncino/chili.
  • Ta ut hvitløken og rør i tomatene.
  • Kok på svak varme i ca 10 minutter.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Kok spaghetti i rikelig, saltet vann, hell av vannet og ha pastaen i sausen.
  • Ha i mozzarella som du har skåret i biter, og bland godt.
  • Strø oregano over.

Legg inn en kommentar

Pepper-Spaghetti

Spagetti har aldri vært tøffere! Kokk og oppskrift: Christopher Sjuve // Klikk.no   Du trenger: Det er de små triksene som gjelder. Og her er det minst to knep du må ha i ermet: Det første …

Vitello Tonnato med parmesan og urtesalat

Hvem ville trodd at kalv og tunfisk, kapers og cayennepepper liksom skulle bli en höjdare? Vel, italienerne visste og forsto, og kreerte denne herligheten av et måltid som inviterer til smaksfest av de sjeldne. Vitello Tonnato er en klassisk, …