Menu

Spaghetti alla caprese

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Spaghetti alla caprese

Du trenger:

  • 400 gr spaghetti
  • 6 tomater
  • 250 gr mozzarella
  • 2 fedd hvitkløk, hele, men presset ned for å få ut mest mulig smak
  • basilikum
  • oregano
  • olivenolje, ekstra virgin
  • salt
  • pepper
  • peperoncino eller rød chili, finhakket

Så gjør du:

  • Skold tomatene, fjern skallet og kjærnen.
  • Finhakk deretter selve tomatkjøttet.
  • Varm oljen i en kjele.
  • Fres presset hvitløk og finhakket peperoncino/chili.
  • Ta ut hvitløken og rør i tomatene.
  • Kok på svak varme i ca 10 minutter.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Kok spaghetti i rikelig, saltet vann, hell av vannet og ha pastaen i sausen.
  • Ha i mozzarella som du har skåret i biter, og bland godt.
  • Strø oregano over.

Legg inn en kommentar

Pasta all’Arrabbiata

Arrabiata betyr sint. Hovedingrediensen i denne retten er chili. Jeg ELSKER chili! Jeg ELSKER pasta. God pasta. Får du tak i Penne fra Jamie Oliver, kjøp den. Kjempegod! Denne retten fant jeg i kokeboken Viva …

Polets drikketips

Uansett form og farge på pastaen så smaker den mildt og snilt, og egentlig ikke så mye. Det er tilbehøret som avgjør hvilken drikke som passer best. Her får du polets drikketips til syv klassiske pastasauser. …

Pasta ai quattro formaggi

Enklere pastarett kan vel knappt lages. Bruk gjerne de ostene du har i kjøleskapet. Kanskje har du noen skalker du vil bli kvitt? Supert om du har litt blåskimmelost og parmesan. Alle typer pasta passer …