Menu

Spagetti med kylling og paprika i buljong

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Spagetti med kylling og paprikaDen som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Et topptips for en rekke spaghettiretter er å ta vare på litt av pastavannet. Det tilfører både smak og en litt kremet konsistens til pastaen.

Foto og oppskrift: REMA 1000

Du trenger:

  • 1 stk gul paprika, i strimler
  • 1 stk grønn paprika, i strimler
  • 1 stk rød paprika, i strimler
  • 1 stk løk, i båter
  • 500 g kylling (lår/bryst
  • 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 0,5 dl olivenolje
  • 1 lime
  • 400 g spaghetti
  • grønnsaksbuljong, 1 terning

Så gjør du:

  • Kok spaghetti med grønnsaksbuljong. Ta vare på 1 dl av kokevannet.
  • Varm opp en kjele med olivenolje. Tilsett hvitløk og kyllingen og la det surre et par minutter.
  • Tilsett løk og paprika i kjelen og surr på lav varme i 10-15 minutter til grønnsakene er myke.
  • Vend inn den kokte spaghettien, 1 dl av kokevannet og litt olivenolje. Smak til med limesaft.
  • Vend inn raspet parmesan rett før servering og topp gjerne med hakket bladpersillle.

Legg inn en kommentar

Chicken Korma

Kilde: Jamie Oliver – Forums Du trenger: Dagen før servering gjør du: Samme dag du skal servere, gjør du: Servér med NAN-BRØD og basmati-ris, gjerne kokt med en kanelstang og safran. ENJOY!   Relatert

Waldorfsalat

Waldorfsalat er et must til nyttårskalkunen, men smaker også kjempegodt til juleskinke, påskeskinke og sommerskinke, kylling og grillet svinefilet. Det tar bare 15 minutter å lage en hjemmelaget versjon. Og det er verdt hvert minutt …

Pasta all’Arrabbiata

Arrabiata betyr sint. Hovedingrediensen i denne retten er chili. Jeg ELSKER chili! Jeg ELSKER pasta. God pasta. Får du tak i Penne fra Jamie Oliver, kjøp den. Kjempegod! Denne retten fant jeg i kokeboken Viva …