Spagetti med kylling og paprika i buljong

Spagetti med kylling og paprikaDen som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Et topptips for en rekke spaghettiretter er å ta vare på litt av pastavannet. Det tilfører både smak og en litt kremet konsistens til pastaen.

Foto og oppskrift: REMA 1000

Du trenger:

  • 1 stk gul paprika, i strimler
  • 1 stk grønn paprika, i strimler
  • 1 stk rød paprika, i strimler
  • 1 stk løk, i båter
  • 500 g kylling (lår/bryst
  • 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 0,5 dl olivenolje
  • 1 lime
  • 400 g spaghetti
  • grønnsaksbuljong, 1 terning

Så gjør du:

  • Kok spaghetti med grønnsaksbuljong. Ta vare på 1 dl av kokevannet.
  • Varm opp en kjele med olivenolje. Tilsett hvitløk og kyllingen og la det surre et par minutter.
  • Tilsett løk og paprika i kjelen og surr på lav varme i 10-15 minutter til grønnsakene er myke.
  • Vend inn den kokte spaghettien, 1 dl av kokevannet og litt olivenolje. Smak til med limesaft.
  • Vend inn raspet parmesan rett før servering og topp gjerne med hakket bladpersillle.

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.