Spagetti med kylling og paprika i buljong

Spagetti med kylling og paprikaDen som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Et topptips for en rekke spaghettiretter er å ta vare på litt av pastavannet. Det tilfører både smak og en litt kremet konsistens til pastaen.

Foto og oppskrift: REMA 1000

Du trenger:

  • 1 stk gul paprika, i strimler
  • 1 stk grønn paprika, i strimler
  • 1 stk rød paprika, i strimler
  • 1 stk løk, i båter
  • 500 g kylling (lår/bryst
  • 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 0,5 dl olivenolje
  • 1 lime
  • 400 g spaghetti
  • grønnsaksbuljong, 1 terning

Så gjør du:

  • Kok spaghetti med grønnsaksbuljong. Ta vare på 1 dl av kokevannet.
  • Varm opp en kjele med olivenolje. Tilsett hvitløk og kyllingen og la det surre et par minutter.
  • Tilsett løk og paprika i kjelen og surr på lav varme i 10-15 minutter til grønnsakene er myke.
  • Vend inn den kokte spaghettien, 1 dl av kokevannet og litt olivenolje. Smak til med limesaft.
  • Vend inn raspet parmesan rett før servering og topp gjerne med hakket bladpersillle.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: