Menu

Polets drikketips

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

vintips

Uansett form og farge på pastaen så smaker den mildt og snilt, og egentlig ikke så mye. Det er tilbehøret som avgjør hvilken drikke som passer best. Her får du polets drikketips til syv klassiske pastasauser.

Du finner alle tipsene på vinmonopolet.no:

Eller gå rett til:

 

Legg inn en kommentar

Langstekt viltfilet i rødvinssaus

Vilt er typisk for høsten, og sammen med klassiske grønnsaker som rosenkål og gulrøtter, smørstekte kantareller og litt rødvinssaus ved siden av, har du en sikker vinner i høst. Bli også kjent med granateple som …

Miniknekkebrød med røkelaks

Denne forretten lager du med rømme, røkelaks og gressløk. Kilde og foto: Klikk.no Kokk: Christopher Sjuve Du trenger: Så gjør du: NB! Brødet blir blødt om du legger det på for lang tid i forveien …

Lady & Landstryker’n

Inspirert av Trines Matblogg Se også tapas-versjonen av dette. I muffins-former DU TRENGER: Kjøttboller Tomatsaus Pasta og tilbehør SÅ GJØR DU: Kjøttboller Tomatsaus Kok spagetti som anvist på pakken samtidig som du lager tomatsausen.   …