Menu

Waldorfsalat

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Waldorfsalat er et must til nyttårskalkunen, men smaker også kjempegodt til juleskinke, påskeskinke og sommerskinke, kylling og grillet svinefilet.

Det tar bare 15 minutter å lage en hjemmelaget versjon. Og det er verdt hvert minutt du investerer.

ENJOY!

Du trenger:

  • 3 stk eple
  • 3 stk stilker stilkselleri
  • 1 boks hermetisk ananas i biter, liten boks
  • 50 g valnøttkjerner
  • 1½ dl majones
  • 1½ dl stivpisket kremfløte
  • 1 stk sitron
  • 200 g druer, blå

Så gjør du:

  • Skjær eplene i terninger og dynk med sitronsaft, slik at de ikke blir brune.
  • Stilkselleri og ananas skjæres i biter.
  • Bland sammen majones og stivpisket fløte.
  • Epler, stilkselleri, ananas og valnøtter blandes med majones og krem.
  • Smak til med sitron og ananassaft.
  • Pynt med valnøtter og blå druer.

Legg inn en kommentar

Marokkansk kyllingtagine med aprikoser

Mange marokkanske retter er smakssatt med milde, fine krydderblandinger, ofte blandet på bestilling av gjesten. I denne retten bruker jeg safran, men om du ikke har det, dobler du mengden paprikapulver for å gi fuglen …

Chicken Korma

Kilde: Jamie Oliver – Forums Du trenger: Dagen før servering gjør du: Samme dag du skal servere, gjør du: Servér med NAN-BRØD og basmati-ris, gjerne kokt med en kanelstang og safran. ENJOY!   Relatert

Hot kyllinggryte

Hot (valgfritt) og smaksrik kyllinggryte har en spennende miks av krydder. Perfekt til både hverdags og helg. Oppskrift: TINE.no Du trenger: 2½ dl ukokt ris (kokes i 5 dl vann) 2 ts smør eller litt olje – smeltes 4 kyllingfileter …