Menu

Waldorfsalat

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Waldorfsalat er et must til nyttårskalkunen, men smaker også kjempegodt til juleskinke, påskeskinke og sommerskinke, kylling og grillet svinefilet.

Det tar bare 15 minutter å lage en hjemmelaget versjon. Og det er verdt hvert minutt du investerer.

ENJOY!

Du trenger:

  • 3 stk eple
  • 3 stk stilker stilkselleri
  • 1 boks hermetisk ananas i biter, liten boks
  • 50 g valnøttkjerner
  • 1½ dl majones
  • 1½ dl stivpisket kremfløte
  • 1 stk sitron
  • 200 g druer, blå

Så gjør du:

  • Skjær eplene i terninger og dynk med sitronsaft, slik at de ikke blir brune.
  • Stilkselleri og ananas skjæres i biter.
  • Bland sammen majones og stivpisket fløte.
  • Epler, stilkselleri, ananas og valnøtter blandes med majones og krem.
  • Smak til med sitron og ananassaft.
  • Pynt med valnøtter og blå druer.

Legg inn en kommentar

Kyllingvinger – kort og godt

Den nye fredagsfavoritten vår har blitt kyllingvinger. Det er rimelig og himla godt. Om du legger litt tid og kjærlighet i dette, betaler det seg. Du kan godt gjøre dette halvferdig kvelden før, og la …

Spagetti med kylling og paprika i buljong

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Et topptips for en rekke spaghettiretter er å ta vare på litt av pastavannet. Det tilfører både smak og en litt kremet konsistens til pastaen. Foto og …