Biff og pasta i kremet sennepssaus

 

Foto: MatPrat.no

Du trenger:

  • 500 g biffstrimler
  • 1rød paprika
  • 5 sjampinjonger
  • 1 boks crème fraîche eller gresk, tykk yoghurt
  • 3 dl matfløte
  • 2 ss basilikum
  • 2 ss dijonsennep
  • tagliatelle

Så gjør du:

  • Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  • Skjær paprika og sopp i strimler. Finhakk basilikum.
  • Fres biffkjøttet i stekepannen.
  • Rør inn sennepen og ha i sopp og paprika. Fres raskt på sterk varme.
  • Rør inn crème fraiche/yoghurt og fløte.
  • Krydre med frisk basilikum og smak til med salt og pepper.
  • La det hele surre i 5- 10 minutter.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.