
Du trenger:
- 1 pk butterdeig (fås frossen på super´n).
- Noen epler du skjærer i skiver.
- Saften av ½ sitron
- Et par ss aprikosmarmelade
- Litt kanel som du strør over før du ruller dem sammen.
Stekes på 190 grader i 35-40 minutter.
Lykke til :o)
Du trenger:
Stekes på 190 grader i 35-40 minutter.
Lykke til :o)
Hva er vel bedre om høsten en varm, nybakt eplekake? Denne lager du av mørdeig og masse epler. Fyller med hjemmelaget vaniljekrem, […]
Det er kjempegodt å smakssette både konfekt, varm drikke-sjokolade eller til og med marsipan og iskrem, med litt appelsinskall. Først skal du […]
Oppskrift og inspirasjon: Kokketeateret, Støtvig Hotel, Larkollen En frisk avslutning på et bedre måltid. Hva er vel bedre enn norske, søte jordbær […]
Ingen ting er vel bedre enn en deilig, mørk og fyldig sjokoladepudding. Den setter liksom prikken over i’en etter en god middag. […]