Inspirasjon: Wolfgang Löwenherz (kokk)
Du trenger:
- 4 stk paprika
- 200 g Fetaost
- 2 ss olivenolje
- 5 fedd hvitløk, finhakket
- 1 rød chili, finhakket (ev. 1/4 ts chilipulver)
- 1 ts paprikapulver
- Salt og pepper
- Tannpirkere, til å holde «hode og kropp» sammen.
Så gjør du:
- Skyll paprikaene, kutt av «hattene» og legg dem til side.
- Fjern mest mulig av innmaten for hånd eller med en spiss skje.
- Bland resten av ingrediensene i en bolle.
- Press ostemassen inn i paprikaene med en liten skje, eller tommelen.
- Sett «hattene» tilbake og bruk tannpirkere for å holde dem på plass.
- Grill de fylte spisspaprikaene til de er mørkebrune på flere sider. Ostekremen vil da være smeltet på innsiden.
- Servér gjerne med en frisk, grønn salat til.