Fylte paprika med fetakrem

Inspirasjon: Wolfgang Löwenherz (kokk)

Du trenger:

  • 4 stk paprika
  • 200 g Fetaost
  • 2 ss olivenolje
  • 5 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 rød chili, finhakket (ev. 1/4 ts chilipulver)
  • 1 ts paprikapulver
  • Salt og pepper
  • Tannpirkere, til å holde «hode og kropp» sammen.

Så gjør du:

  • Skyll paprikaene, kutt av «hattene» og legg dem til side.
  • Fjern mest mulig av innmaten for hånd eller med en spiss skje.
  • Bland resten av ingrediensene i en bolle.
  • Press ostemassen inn i paprikaene med en liten skje, eller tommelen.
  • Sett «hattene» tilbake og bruk tannpirkere for å holde dem på plass.
  • Grill de fylte spisspaprikaene til de er mørkebrune på flere sider. Ostekremen vil da være smeltet på innsiden.
  • Servér gjerne med en frisk, grønn salat til.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.