
Grillet hvitløksbrød med chevre og honning smaker kjempegodt til suppe, som kveldssnacks og som en del av masse småretter. Her ser du hvordan du lager dem. Bilde kommer 🙂
Du trenger:
- Hvitløksbrød (halvstekt, frossent) eller vanlig, fersk baguette
- Chevre
- Honning
- Litt spekeskinke-strimler etter ønske (valgfritt)
Så gjør du:
- Sett ovnen på 200 grader
- Skjær skiver av baguette eller et frossent og halvstekt hvitløksbrød.
- Bruker du sistnevnte, skjær mens brødet er frossent.
- Legg en skive chevre på hver brødskive på et bakbrett med bakepapir.
- Stek til osten er gylden.
- Ta ut toastene og legg på en serveringstallerken.
- Drypp litt honning over, og strø litt spekeskinke over toastene.
- Pynt med litt grønt: Finhakket bladpersille, basilikum, gressløk eller annet friskt og grønt.