Gjør potetstappe om til en fest. Her kan du bruke hva du måtte ønske av grønnsaker, men her kommer min variant med spinat og basilikum.
Inspirert av: Meny.no (foto)
Du trenger:
- 200 gr spinat eller grønnkål
- 5 stk poteter , mellomstore
- 1 stk hvitløksfedd , finhakket
- 2 stk vårløk, finstrimlet
- 1,5 dl melk
- 2 ss olivenolje
- frisk basilikum
Så gjør du:
- Skrell potetene og del dem i fire.
- Kok møre i usaltet vann.
- Hell av vannet og damp potetene godt.
- Tilsett melk og olivenolje og mos med en potetmoser. NB! Ikke bruk stavmikser. Da blir mosen seig.
- Smak til med salt og pepper.
- Fres spinat sammen med finhakket hvitløk og vårløk til det faller sammen.
- Tilsett den stekte spinatblandingen i potetstappen sammen med finhakket frisk basilikum etter smak, og bland godt sammen.
- Server til fisk, pølser, kjøttboller etc.
Enjoy!
Har du laget for mye potetstappe?
Lag en variant av pommes dutchesse. Herlige poteter som forvandler en kjedelig potetmiddag til 4-stjerners middag på få minutter og enkle grep.