
Ingen ting er vel bedre enn en deilig, mørk og fyldig sjokoladepudding. Den setter liksom prikken over i’en etter en god middag. Og har du gjester, er det jo fint at noe kan lages dagen før, så blir det litt mindre stress på kjøkkenet.
Du trenger:
- 4 stk gelatinplater
- 3 dl helmelk
- 3 dl kremfløte
- 1 dl sukker
- 200 g Dronningens kokesjokolade
Så gjør du:
- Bløtlegg gelatin i kaldt vann i 5 minutter
- Kok opp melk, fløte og sukker under omrøring til sukkeret er oppløst
- Ta kjelen av varmen og rør inn hakket sjokolade til den er helt smeltet
- Klem vannet godt ut av gelatinplatene som nå er helt myke og rør ut i sjokoladeblandingen til en glatt røre
- Hell over i en stor form og la stå i kjøleskapet til den har stivnet, ca. 2 timer
- Servér med vaniljesaus, pisket krem og bær