Karamellisert løk til kjøtt, fugl og hvit fisk

Foto: myegodt.no
Du trenger:
  • 2 rødløk, i båter
  • 2 ss brunt sukker
  • 2 ts balsamico
  • 1 dl vann
  • 1 dæsj Lea & Perrins Worcestershire-saus
  • 1 ss smør til steking
  • Salt og pepper

Så gjør du:

  • Skjær løken i båter
  • Smelt smøret på middels varme i en panne
  • Tilsett løken og stek den til den er mør og myk
  • Tilsett sukkeret og la det smelte
  • Rør godt
  • Hell på eddik og vann
  • Kok inn til væsken er tykk og har redusert til ca. halvparten
  • Hell eventuelt på mer væske hvis det blir for redusert
  • Smak til med Worcestershire-saus, salt og pepper
  • Kan serveres både varm, lun eller avkjølt

Server til alt kjøtt, and i alle varianter, kylling, kalkun og hvit fisk 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.