3-retters festmeny på Kokketeateret

Kokketeater

4 barndomsvenninner som fyller 50 må feires.
Vi dro til Støtvig Hotel på Larkollen med mennene våre for å feire stort.
Vi hadde leid Kokketeateret, hvor vi, sammen med kjøkkensjefen,
skulle forberede kveldens festmiddag.

Det ble en fantastisk kveld vi sent kommer til å glemme.
Med både mat og vin, latter og dans, nye og gamle bekjentskaper.
Her ser du hva vi lagde.

Forrett

Pannestekt kamskjell med blomkålpuré, fennikel crudité, pepperrot og buerre blanc

Pannestekte kamskjell naturell

Blomkålpuré

Fennikel crudité

Buerre blanc

Hovedrett

Langstekt og helstekt châteaubriand med selleripuré, sauterte aspargesbønner, sopp og rødvinssaus med saltkokte nypoteter

Langstekt indrefilet av okse

Selleripuré

Rødvinssaus lager du helt enkelt selv

Sauterte aspargesbønner

Saltkokte nypoteter

Dessert

Norske jordbær med yoghurt-emulsjon, vanilje og stekt, hvit sjokolade

Norske jordbær med yoghurt-emulsjon, vanilje og stekt, hvit sjokolade