
Bak kylling i bakepapir. Når du åpner pakken, har du beholdt alle næringsstoffene. Og du kan bare nyte de herlige smakene :o)
Servér gjerne med hjemmelaget BRETAGNESAUS eller ANNEN KYLLINGSAUS etter ønske.
Du trenger:
- 2 store kyllingfilter
- 1 fedd hvitløk, delt i 2 på langs
- 1 fedd hvitløk, helt, men skrelt og tredd på en gaffel
- 1 rød paprika, skåret i staver
- 1 gul/oransje paprika, skåret i staver
- 1 vårløk, snittet på langs så den blir like lang som paprikaene
- 1 rødløk, i båter
- Salt og pepper
- Bakepapir
- 2 ss nøytral olje
- 2 never fersk spinat
- Parmesan
Så gjør du:
- Sett ovnen på 200 grader.
- Skjær kyllingen på langs, nesten igjennom.
- Gni innsiden av kyllingfileten inn med hvitløk på alle kanter.
- Legg grønnsakene inn i kyllingfileten.
- Pakk hver kyllingfilet godt inn i bakepapir og brett godt sammen for å holde på fuktigheten.
- Bakes midt i ovnen i ca. 20-30 minutter. Sjekk at kyllingen er ferdig før du tar den ut.
- Kok ris som anvist på pakken.
- Varm olje i en stekepanne.
- Ta gaffelen med hvitløken tredd på og gni litt inn i pannen.
- Tilsett spinatbladene og surr lett til spinaten faller lett sammen
- Når risen er ferdigkokt, tilsetter du spinaten i riskjelen.
- Dryss over litt nykvernet pepper.
- Servér kyllingpakkene på tallerken, så den gode saften ikke går til spille.
- Servér med spinatrisen.
- Strø over litt revet parmesan eller server med PARMESANCHIPS
- Enjoy!