Lakselasagne med frisk salat og parmesan

Foto: Pixabay.com

Du trenger:

  • 8 plater lasagneplater
  • 2 ss hvetemel
  • 1 ss smør
  • 5 dl melk
  • 150 g Norzola
  • 100 g Jarlsberg, revet
  • 600 g laksefilet
  • 1 ts soyasaus
  • 2 ss bladpersille
  • Fersk parmesan

Så gjør du:

  • Lag hvit saus av mel, smør og melk der du tilsetter smuldret norzola og halvparten av den revne Jarlsbergosten. La osten smelte i sausen under røring.
  • Smør litt soyasaus på fiskefiletene.
  • Ha ostesaus, lasagneplater og laksefileter lagvis i en smurt form. Det øverste laget skal være saus.
  • Dryss på resten av Jarlsbergosten og sett i stekeovn på 200 grader i ca. 40 minutter.
  • Server lakselasagne med en frisk salat til.
  • Dryss revet parmesan over lasagnen og salaten.

Servér gjerne med en hvitløks-baguette eller en nybakt FOCACCIA.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.