
Du trenger:
- 8 plater lasagneplater
- 2 ss hvetemel
- 1 ss smør
- 5 dl melk
- 150 g Norzola
- 100 g Jarlsberg, revet
- 600 g laksefilet
- 1 ts soyasaus
- 2 ss bladpersille
- Fersk parmesan
Så gjør du:
- Lag hvit saus av mel, smør og melk der du tilsetter smuldret norzola og halvparten av den revne Jarlsbergosten. La osten smelte i sausen under røring.
- Smør litt soyasaus på fiskefiletene.
- Ha ostesaus, lasagneplater og laksefileter lagvis i en smurt form. Det øverste laget skal være saus.
- Dryss på resten av Jarlsbergosten og sett i stekeovn på 200 grader i ca. 40 minutter.
- Server lakselasagne med en frisk salat til.
- Dryss revet parmesan over lasagnen og salaten.
Servér gjerne med en hvitløks-baguette eller en nybakt FOCACCIA.