Lammecarré med helsprø urteskorpe

Foto: Pixabay.com

Lammecarré er enkelt å lykkes med, og imponerer både store og små.

Oppskriften er laget med inspirasjon fra bl.a. Meny.no

Du trenger:

  • 800 g lammecarré
  • 100 g brødsmuler, griljermel eller panko
  • 4 ss finhakkede, friske urter, f.eks persille, timian og rosmarin
  • 1 stk sitron, skallet av
  • salt
  • pepper

Så gjør du:

  1. Kjør brødsmulene med food prosessor med urter, sitronskall, salt og pepper.
  2. Vend lammecarrèen i brødsmulene og brun dem i smør til den er gyllen rundt hele.
  3. Stek på 180 grader til det har 56 grader i kjernetemperatur.
  4. La hvile i 5 min før servering.

Til lammecarré serverer du gjerne en purré, og kanskje litt saltkokte poteter og rødvinssaus:

Selleripuré

Saltkokte nypoteter

Rødvinssaus lager du helt enkelt selv

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.