Maiskolber: Koketips som setter prikken over i’en

Foto: MatPrat.no

Tips fra: TipHero 

Lyst på noe lettvint? Kokte eller grillede maiskolber er noe de fleste kan sette tennene i. Og med å tilsette litt melk og smør i kokevannet, løfter du maisen til nye høyder, skal vi tro TipHero.

 

KOKTE MAISKOLBER

  • Del maiskolbene i ønsket størrelse.
  • Ha mais og vann i en kjele, kok opp.
  • Når dette koker, tilsetter du 2,5 dl melk og 50 g smør.
  • La koke i 8 minutter.
  • Slå vannet av.
  • Servér med salt og pepper, eller ha det som tilbehør til grillmaten.

 

GRILLEDE MAISKOLBER

  • Del maiskolbene i ønsket størrelse.
  • Ta et stort stykke aluminiumsfolie og pakk inn alle i en haug.
  • Legg på smørklatter rundt om.
  • Pakk godt sammen, slik at den blir så tett som mulig.
  • Grill i ca. 10 minutter.
  • Servér med salt og pepper, eller ha det som tilbehør til grillmaten.

ENJOY!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.