
Tips fra: TipHero
Lyst på noe lettvint? Kokte eller grillede maiskolber er noe de fleste kan sette tennene i. Og med å tilsette litt melk og smør i kokevannet, løfter du maisen til nye høyder, skal vi tro TipHero.
KOKTE MAISKOLBER
- Del maiskolbene i ønsket størrelse.
- Ha mais og vann i en kjele, kok opp.
- Når dette koker, tilsetter du 2,5 dl melk og 50 g smør.
- La koke i 8 minutter.
- Slå vannet av.
- Servér med salt og pepper, eller ha det som tilbehør til grillmaten.
GRILLEDE MAISKOLBER
- Del maiskolbene i ønsket størrelse.
- Ta et stort stykke aluminiumsfolie og pakk inn alle i en haug.
- Legg på smørklatter rundt om.
- Pakk godt sammen, slik at den blir så tett som mulig.
- Grill i ca. 10 minutter.
- Servér med salt og pepper, eller ha det som tilbehør til grillmaten.
ENJOY!