Hjemmelaget Mangochutney

Foto: MatPrat.no

Til indiske retter, serveres det alltid mye tilbehør. Som mangochutney, for eksempel.

Du trenger:

  • 1 grønn mango
  • 1 dl vann
  • 2 ss olje
  • 1 ts sennepsfrø
  • 1/2 ts chilipulver (valgfritt)
  • 2 ss sukker
  • 1 ts salt
  • 2 ss sitronsaft

Så gjør du:

  • Skrell og del mango i små terninger
  • Kok i 10 min i vann.
  • Varm olje, ha i sennespsfrø, deretter mango og krydder.
  • Kok videre i 5 minutter og tilsett sitronsaft.
  • Avkjøles og oppbevares i rent glass.

Passer utmerket til for eksempel Chicken Tikka Masala

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Hjemmelaget Mangochutney”