Mynteyoghurt-dip

Foto: Flickr.com

Mynte er mye brukt i Midt-Østen. Også yoghurt. Sammen gjør de også en god kombinasjon. Prøv denne dippen neste gang du skal imponere gjester.

Tips: Du kan godt «hjelpe til» litt med noen dråper grønn konditorfarge.

Du trenger:

  • 2,5 dl friske mynteblader
  • 1 dl frisk koriander
  • 3-4 grønne chili uten stener
  • 1 dl yoghurt
  • ½ ts svart pepper
  • salt etter smak

Så gjør du:

  • Bland sammen mynte, koriander og grønn chili med litt vann til en jevn masse.
  • Rør yoghurten til den blir smidig. Du kan godt bruke en stavmixer til dette.
  • Tilsett urte-massen og pepper i yoghurten.
  • Bland godt.
  • Smak til med salt.
  • La den stå i kjøleskapet 1 times tid så smakene får satt seg. Om du har tid…
  • Servér til ARABISKE KJØTTBOLLERKEBAB eller KYLLINGVINGER

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.