Ovnsbakt torsk med semi tørket tomat

Oppskrift og foto: godfisk.no

I denne oppskriften blir torsken ovnsbakt og gratinert med ost og sennep. Og som alltid er tomat en perfekt kombinasjon, og glimrende følge til hvit fisk.

 

Du trenger:

  • 800 g  torskefilet, uten skinn og bein 
  • 100 g  ost, vellagret 
  • 1 ss  sennep, grov 
  • 2 ss  matfløte 
  • 2 ss  gressløk, frisk (eller dill)
  • salt og pepper 

Så gjør du:

  • Sett stekeovnen på 180 °C.
  • Skjær torsken i serveringsstykker og legg dem i en smurt ildfast form.
  • Dryss på salt og pepper.
  • Riv ost og bland sammen med sennep, matfløte og finhakket gressløk/dill, og fordel blandingen på torsken.
  • Stek torsken i stekeovnen i ca. 15 minutter.

Serveres med: SEMITØRKET TOMATris/pasta/poteter

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.