
Vil du ha noe annet til lunch enn en vanlig brødskive?
Prøv en pannestekt sandwich!
Inspirert av: MatPrat
Du trenger (per sandwich):
- 1 ss olivenolje til steking
- 2 skiver loff eller brød
- 1 fedd hvitløk, knust og presset ned med et knivblad
- 1 kvast timian, om du har
- 1 stk salatblad
- 1 tomatskive
- Grovkvernet pepper
- Ønsket pålegg, se forslag forslag nederst.
Så gjør du:
- Ha hvitløk og timiankvast i en panne og fres den med litt olivenolje for å smakssette oljen.
- Legg loffskivene i pannen og stek dem på begge sider.
- Ta skivene ut av pannen.
- Fres ønsket pålegg raskt i pannen og fordel dette på den ene
loffskiven over salatbladene. - Smak til med salt og pepper.
- Legg de den andre loffskiven på toppen.
- Skjær sandwichene skrått i to.
- Spis mens den er varme. Enjoy!
Påleggskombinasjoner:
- Pierre: Brie & Spekeskinke, salatblad og agurkskiver
- Zorbas: Feta & Salami, spinatblad, tomat og oregano
- Roberto: Gulost og røkt skinke, salatblad, paprika og grønn pesto
- Claus: Bacon og leverpostei, salatblad og sylteagurk
- Svenne: Skivet kyllingbryst og pesto, salatblad og ristede pinjekjerner
- Ola: Røkt laks og eggerøre (ikke stek laksen, da blir den som kokt)
- Det er bare fantasien som setter grenser….