
For folk i fart: Speeder du opp, lager du denne på 15 minutter om du har ekstremt dårlig tid.
Du trenger:
- 500 g båndspagetti (tagliatelle)
- 3 dl matfløte
- 1⁄2 bunt vårløk, grovhakket
- 2 båter hvitløk, finhakket
- 21⁄2 dl frosne erter
- 1 pose liten babyspinat
- Salt og pepper etter smak
- 400 g laksefilet, naturell eller kanskje varmrøkt?
- Fersk parmesan
Så gjør du:
- Kok opp fløte i en liten kjele og la den koke inn noen minutter
- Tilsett hakket vårløk, hvitløk og erter og la alt bli gjennomvarmt
- Tilsett laksen når det passer tidsmessig med pastakokingen
- Vend inn spinaten så den akkurat faller sammen
- Smak til med litt salt og pepper
- Legg pasta på tallerkner og topp med fisk. NB! Bruker du røkt fisk, skal den ikke i fløtesausen. Legg den romtemperert oppå pasta og saus.
- Rasp eller høvle over litt fersk parmesan