Pasta med laks, spinat, vårløk og erter

 

Foto: MatPrat.no

For folk i fart: Speeder du opp, lager du denne på 15 minutter om du har ekstremt dårlig tid.

Du trenger:

  • 500 g båndspagetti (tagliatelle)
  • 3 dl matfløte
  • 12 bunt vårløk, grovhakket
  • 2 båter hvitløk, finhakket
  • 212 dl frosne erter
  • 1 pose liten babyspinat
  • Salt og pepper etter smak
  • 400 g laksefilet, naturell eller kanskje varmrøkt?
  • Fersk parmesan

Så gjør du:

  • Kok opp fløte i en liten kjele og la den koke inn noen minutter
  • Tilsett hakket vårløk, hvitløk og erter og la alt bli gjennomvarmt
  • Tilsett laksen når det passer tidsmessig med pastakokingen
  • Vend inn spinaten så den akkurat faller sammen
  • Smak til med litt salt og pepper
  • Legg pasta på tallerkner og topp med fisk. NB! Bruker du røkt fisk, skal den ikke i fløtesausen. Legg den romtemperert oppå pasta og saus.
  • Rasp eller høvle over litt fersk parmesan

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.