
Du trenger:
- 400 g Penne
- 400 g ferske, modne tomater, i biter
- 120 g mozzarella
- 3 kyllingfileter i grove biter
- 1 – 2 gul løk, hakket
- 1 chilli, finhakket
- olivenolje (ekstra jomfru) til steking
- frisk basilikum og/eller bladpersille, finhakket til servering
Så gjør du:
- Kok opp vannet.
- Skrell og hakk opp løken.
- Vask og skjær opp tomatene i biter.
- Brun løken i en varm panne med olivenolje.
- Tilsett hakket chilli og kylling og stek på middels varme i noen minutter.
- Sett til siden.
- Kok penne i rikelig, lettsaltet vann.
- Hell av vannet, men spar litt av kokevannet som kan brukes i sausen, ved behov.
- Bland pastaen med sausen i stekepannen.
- Rør godt om og tilsett mozzarellaen i terninger.