Penne med ferske tomater, mozzarella og spicy kyllingsaus

Penne spicy kyllingsaus
Oppskrift, foto og inspirasjon: barilla.no

 

Du trenger:

  • 400 g Penne
  • 400 g ferske, modne tomater, i biter
  • 120 g mozzarella
  • 3 kyllingfileter i grove biter
  • 1 – 2 gul løk, hakket
  • 1 chilli, finhakket
  • olivenolje (ekstra jomfru) til steking
  • frisk basilikum og/eller bladpersille, finhakket til servering

Så gjør du:

  • Kok opp vannet.
  • Skrell og hakk opp løken.
  • Vask og skjær opp tomatene i biter.
  • Brun løken i en varm panne med olivenolje.
  • Tilsett hakket chilli og kylling og stek på middels varme i noen minutter.
  • Sett til siden.
  • Kok penne i rikelig, lettsaltet vann.
  • Hell av vannet, men spar litt av kokevannet som kan brukes i sausen, ved behov.
  • Bland pastaen med sausen i stekepannen.
  • Rør godt om og tilsett mozzarellaen i terninger.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.