Foto: Pixabay.com
Inspirert av: liteKitchen.no
Ristede kikerter egner seg godt som et tilbehør til både kjøtt og fisk, eller i salater. og er like godt varmt som kaldt.
Du trenger:
- 2 bokser GoGreen kikerter
- 1 finsnittet chili med frø
- 2-3 finhakkede hvitløksfedd
- 1 liten bit (ca 30 gram) finhakket ingefær
- 2 ts knuste korianderfrø
- 2 ss rapsolje
- 1 stor neve frisk koriander
- Maldon havsalt
Så gjør du:
- Skyll kikertene godt i kaldt vann.
- Sil av vannet og ha dem i en blandebolle.
- Hakk hvitløk, chili og ingefær og tilsett i blandebollen.
- Tilsett knuste korianderfrø og rapsolje og bland godt.
- Fordel på et stekebrett og stek på 200 grader i 10 minutter.
- Ta stekebrettet ut av ovnen og bland i frisk hakket koriander og havsalt.
- Server eller avkjøl og spar til senere.