Ristede kikerter med chili, koriander, hvitløk og ingefær

Foto: Pixabay.com

Inspirert av: liteKitchen.no

Ristede kikerter egner seg godt som et tilbehør til både kjøtt og fisk, eller i salater. og er like godt varmt som kaldt.

Du trenger:

  • 2 bokser GoGreen kikerter
  • 1 finsnittet chili med frø
  • 2-3 finhakkede hvitløksfedd
  • 1 liten bit (ca 30 gram) finhakket ingefær
  • 2 ts knuste korianderfrø
  • 2 ss rapsolje
  • 1 stor neve frisk koriander
  • Maldon havsalt

Så gjør du:

  • Skyll kikertene godt i kaldt vann.
  • Sil av vannet og ha dem i en blandebolle.
  • Hakk hvitløk, chili og ingefær og tilsett i blandebollen.
  • Tilsett knuste korianderfrø og rapsolje og bland godt.
  • Fordel på et stekebrett og stek på 200 grader i 10 minutter.
  • Ta stekebrettet ut av ovnen og bland i frisk hakket koriander og havsalt.
  • Server eller avkjøl og spar til senere.