Semitørket tomat med salt, pepper og sukker

semitørket tomat

Du trenger:

  • 20 cherrytomater (eller andre små, knallrøde tomater)
  • Salt
  • Pepper
  • Sukker
  • Olivenolje

Så gjør du:

  • Del tomatene i 2
  • Strø over salt, pepper og sukker
  • Ringle over litt god olivenolje
  • Stekes i ovnen på 85 grader i 3 timer

NB! Har du ikke 3 timer til steking, tar du høyere temperatur og lavere tid.
Tomatene skal ikke være helt inntørket, men fremdeles ha litt saft i seg.

Legg tomatene i et sterilisert glass, fyll på olje og sett i sval-avdelingen i kjøleskapet. Varer opptil 1 måneds tid og du har alltid et godt tilbehør, eller som topping på pizzaen eller på pastaen din.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.